Konferens 8 - 14 personer

 

Hus 91 är hjärtat och samlingsplatsen för konferens. Här finns en mycket vacker konferensveranda med utsikt över hamnen lagom för 14 personer och tre tillhörande grupprum. Ni konfererar bäst här höst, vinter och vår till ljudet av stormande hav och sprakande i kakelugnarna. Vår konferensvärdinna ser till att inget fattas er när ni konfererar. När ni bokar en konferens så skräddarsyr vi den efter era önskemål. Ni bor i Bakstugorna & Sjöstuga 11 och ni konfererar i Hus 91. Måltiderna äter ni på någon av öns välrenommerade restauranger. En konferensvärdinna står till ert förfogande under dessa dagar för att ge er den goda service ni behöver.

 

För vidare information se pdf.

 

Work Hide Away 5-6 personer

 

Här har vi skapat ett konferenspaket med en kapacitet för 5-6 personer. Ni konfererar och bor i sjöstuga 11. Frukosten tillagas för er i huset. Lunch och middag serveras på Pettersons krog. En konferensvärdinna står till ert förfogande för bösta möjliga service.

 

För vidar information se pdf.

 

Husuthyrning

 

Sommartid hyr vi ut husen veckovis och under vintern per dag eller weekend. Husen är Sjöstuga 11, Bakstuga SB och Bakstuga BB. I hushyran ingår lakan, handduk och städning. Vi kan även beställa frukost åt er om ni vill.

 

För vidare information om att hyra ett hus veckovis eller weekend se pdf.

 

 

 

 

 

 

 

Företagsanpassade kurser

 

Vi har ledarskapsprogram, för nya chefer och vidareutveckling för erfarna chefer, höst och vår i våra hus. Är du intresserad av utbildning/utveckling för ditt företag kontakt oss då på www.sanmarkconsulting.se

 


Hus 91 Käringön / Box 41 55 / 474 04 Käringön
Telefon / 0304 - 56 355 / 0708 - 833 544 Annika Sanmark / info@karingon.nu

Kontor: Sanmark Consulting, Tandåsplatsen 4/ 412 12 Göteborg