Hus 91

 

Hus 91Hus 91 är hjärtat och samlingsplatsen för konferens.

 

Här finns en mycket vacker konferensveranda med utsikt över hamnen lagom för 14 personer och med tre tillhörande grupprum.

 

Här har vi vårt kontor och Sanmark Consulting sina ledarskapsprogram.

 

Huset, som är ett genuint skärgårdshus, byggdes 1860 och har en trädgård som vetter mot vatten i norr .

 

Det sprakar i kakelugnarna och vår konferensvärdinna ser till att inget fattas er när ni konfererar. Bakom huset, i lä mot söder, finns en stenlagd innergård som avgränsas av ett gårdshus, som vi kallar Bakstugan.

 

Boendet är förlagt till Sjöstuga 11, Bakstugan och Sjöboden. I Hus 91 finns inget boende.

Sjöstuga 11

 

Ett hus med unikt läge, med havet kluckande under huset. En fyr slår sina ljuskäglor in i huset på natten. Du kan gå rakt ut för morgondopp.

 

5 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med dörr ut till den stora altanen. Köksutrustning, matbord, uteplats för 8 personer, gasgrill etc.

 

Vid konferens finns här 5 enkelrum och plats för grupparbete för 8 personer.

 

Bakstugan SB & BB

 

Ett hus med ypperligt skyddat läge i anslutning till Hus 91. Den ena lägenheten SB vetter mot kryddträdgården, den andra BB har hamnläge.

 

Två likadana lägenheter med egen förstukvist, kök, badrum, sovloft och egen uteplats. Små och charmiga lägenheter med allt du behöver. Dubbelsäng och en enkelsäng finns i varje lägenhet.

 

 

Sjöboden

 

En klassisk Bohusländsk sjöbod belägen i hamnen, där exteriören är bibehållen i sitt original-skick, komplett med saltstänk och fiskeredskap. Den tänker vi inte förändra.

 

På insidan kommer vi att inreda med varsam hand för att bevara den speciella atmosfären och tidsandan. I Sjöboden planerar vi för ett funktionellt kök samt ett konferensrum för 10 personer.

Hus 91 Käringön / Box 41 55 / 474 04 Käringön
Telefon / 0304 - 56 355 / 0708 - 833 544 Annika Sanmark / info@karingon.nu

Kontor: Sanmark Consulting, Tandåsplatsen 4/ 412 12 Göteborg